Houtpelletketels

Wij zijn een allround Installatiebedrijf voor pelletkachels, zonneboilers, sanitair, verwarmings-installaties, waterleidingen,  gasleidingen en meer. Tevens zijn wij leverancier van duurzame oplossingen, voorbeelden hiervan zijn een zonneboiler en een houtpelletketel. Deze producten hebben als brandstof een duurzame grondstof.  Deze stoten weinig CO2 uit en zijn hierdoor milieuvriendelijk

Recentelijk zijn wij dealer van NBE RTB geworden. Dit dealerschap sluit prima aan bij onze visie. Het duurzame en natuurlijk verwarmen van tapwater en woningen door middel van zonne-energie.De RTB houtpelletketels zijn uitermate geschikt ter vervangen van uw huidige stookolieketel, propaan of gasketel. En bovendien is het gebruik van hout als brandstof, een prima methode om uw CO2 voetprint te verminderen en flink op de stookkosten te besparen, tot wel 45%.

NBE_RTB_30_T_KL

RTB houtpelletketel met pelletreservoir

  • De RTB houtpelletketels zijn onderscheidend:
  • Kwaliteit
  • Uitgekiende functionaliteit met o.a. Stokercloud
  • 10 jaar garantie op ketellichaam *
  • Service en nazorg
  • Gunstige prijsstelling
Jaarlijks worden er van de RTB houtpelletketel minsten 10.000 stuks gemaakt – er is dus sprake van een bewezen techniek. Aangevuld met onze invulling kunnen we u een passende en betrouwbare verwarmingsoplossing bieden voor uw pand / woning. Direct vanaf het begin sluiten wij met u ook een onderhoudscontract af. Zo bieden wij u de beste garantie voor jarenlang warmtegenot.Kijk ook even op de website van de importeur www.pelletsunique.eu voor uitgebreidere informatie over de RTB houtpelletketel.

ISDE subsidie

€ 2.500,= 

subsidie beschikbaar bij de aanschaf van een RTB houtpelletketel.
Toch maar mooi meegenomen.