Aanleg van centrale verwarming

Installatiebedrijf De Bruin uit Sauwerd verzorgt de complete aanleg van centrale verwarming van uw woning. Wij werken met moderne leidingsystemen en volgens de laatste eisen en regelgeving op het gebied van lage temperatuur verwarming. Door onder andere de installatie van vloerverwarming kunnen wij een zeer energiezuinige installatie garanderen met een hoog gebruikscomfort.

Heeft u plannen om uw complete centrale verwarming te vervangen of wilt u slechts een radiator in uw badkamer laten installeren? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Daarbij kunt u rekenen op een gedegen advies en een eerlijke prijsstelling. Dankzij onze jarenlange ervaring is de installatie in betrouwbare handen.

Uw verwarmingsinstallateur pur sang voor:

  • cv-ketel en boiler vervanging
  • cv-ketel onderhoud en reparatie
  • installatie van radiatoren en convectoren
  • aanleg van vloerverwarming

Vervangen CV Ketel

Is uw huidige cv-ketel aan vervanging toe? Dan kunnen wij u met raad en daad van dienst zijn, na opname ter plaatse wordt door ons een passend advies met bijbehorende offerte verstrekt. Wij zijn dealer van diverse fabrikanten, die al vele jaren bewezen hebben een deugdelijk en betrouwbare partner te zijn. De installateur van Installatiebedrijf De Bruin verzorgd de installatie van uw cv-ketel in de provincie Groningen en ver daarbuiten.

Bij Installatiebedrijf de Bruin staat een gedegen advies, aandacht voor de klant en vakmanschap hoog in het vaandel. Weersafhankelijke voorregeling, waterzijdig inregelen en een perfect instelling van uw thermostaat en cv-ketel kan tientallen procenten op uw gasverbruik besparen en cijfert op termijn zelfs de goedkoopste aanbieding uit de markt.

Onze vakkundige installateur verzorgd de vervanging en installatie van uw cv-ketel. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Onderhoud

Voor een probleemloze werking van uw cv-ketel raden wij regelmatig onderhoud aan. Dit zorgt bovendien voor een energiezuinig verbuik en blijvend hoog rendement. Daarnaast worden eventuele defecten tijdig opgemerkt en is de veiligheid gegarandeerd. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Installatiebedrijf De Bruin verzorgt het cv-ketel onderhoud in de regio Groningen en ver daarbuiten.

Om de kwaliteit van uw cv-ketel te waarborgen, heeft uw verwarmingsketel eigenlijk ieder jaar onderhoud nodig. Als de cv-ketel schoon is en goed afgesteld, werkt hij immers het best.

Neem contact met ons op voor de voorwaarden. Houd bij het melden van uw cv-ketel storing de storingscode bij de hand. Voor jaarlijks cv-ketel onderhoud aan bent u bij Installatiebedrijf De Bruin aan het juiste adres. Heeft u onverhoopt last van een storing? Dan zorgen wij voor een snelle reparatie. Ook in andere regio’s staan we voor u klaar.