Uw deskundige loodgieter

Het aanleggen van gas- en waterleidingen, riolering en sanitair is werk dat u prima aan ons kunt uitbesteden. Onze loodgieter werkt met de modernste materialen en leidingsystemen, zodat u kunt rekenen op een lange levensduur van uw installatie. Daarnaast zijn wij 100% thuis in het ambachtelijk aanbrengen van zinken dakgoten, regenafvoeren en bekledingen. Dus bent u op zoek naar een professionele loodgieter in de provicie Groningen, dan is Installatiebedrijf De Bruin de juiste partner voor u. Uiteraard zijn we u ook in andere regio’s graag van dienst.

Dakwerk

Installatiebedrijf De Bruin staat garant voor kwaliteit en vakmanschap bij elke dakbedekkingstaak die we uitvoeren. Of het nu gaat om reparaties, renovaties of nieuwe dak installaties, wij hebben de expertise en ervaring om uw project tot een succes te maken. Onze goed opgeleide en gecertificeerde dakdekker is bedreven in verschillende dak materialen en technieken, waardoor ze in staat zijn om elk type dak te behandelen, van platte daken tot hellende daken en alles daartussenin.

Zinkwerk

Installatiebedrijf De Bruin is gespecialiseerd in het vervangen van zinken goten. Zinkwerk is een essentieel onderdeel van dakbedekking en regenafvoersystemen. Zinken dakgoten en dakbedekking bieden duurzame bescherming tegen weersinvloeden en voorkomen wateroverlast. Zink is corrosiebestendig en heeft een lange levensduur.

Neem voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte gerust contact met ons op. Als dakdekker zorgen voor voor een vakkundige aanleg van uw dakbedekking.

Leidingen verleggen

Bij het verbouwen van uw badkamer is het verleggen van leidingen soms noodzakelijk. Onze loodgieter komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens zorgen we voor een nette en veilige aanleg van uw nieuwe leidingen. Wilt u ook dat wij de renovatie van uw badkamer verzorgen? Neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte.

Oude leidingen vervangen

Ook als u nog oude gietijzeren leidingen heeft, is Installatiebedrijf De Bruin uit Sauwerd de juiste partner. Samen met u maken we een gedegen plan voor het vervangen van de leidingen. Onze loodgieter werkt volgens de laatste eisen en voorschriften, zodat u verzekerd bent van een veilige aanleg.

Kortom, bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter voor een deskundige aanleg van uw water- en gasleidingen, riool en sanitair? Neem dan eens contact op met Installatiebedrijf De Bruin.