Uw deskundige loodgieter

Het aanleggen van gas- en waterleidingen, riolering en sanitair is werk dat u prima aan ons kunt uitbesteden. Onze loodgieter werkt met de modernste materialen en leidingsystemen, zodat u kunt rekenen op een lange levensduur van uw installatie. Daarnaast zijn wij 100% thuis in het ambachtelijk aanbrengen van zinken dakgoten, regenafvoeren en bekledingen. Dus bent u op zoek naar een professionele loodgieter in de provicie Groningen, dan is Installatiebedrijf De Bruin de juiste partner voor u. Uiteraard zijn we u ook in andere regio’s graag van dienst.

Leidingen verleggen

Bij het verbouwen van uw badkamer is het verleggen van leidingen soms noodzakelijk. Onze loodgieter komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens zorgen we voor een nette en veilige aanleg van uw nieuwe leidingen. Wilt u ook dat wij de renovatie van uw badkamer verzorgen? Neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte.

Oude leidingen vervangen

Ook als u nog oude gietijzeren leidingen heeft, is Installatiebedrijf De Bruin uit Sauwerd de juiste partner. Samen met u maken we een gedegen plan voor het vervangen van de leidingen. Onze loodgieter werkt volgens de laatste eisen en voorschriften, zodat u verzekerd bent van een veilige aanleg.

Kortom, bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter voor een deskundige aanleg van uw water- en gasleidingen, riool en sanitair? Neem dan eens contact op met Installatiebedrijf De Bruin.

Dakdekker voor EPDM dakbedekking

Goede dakbedekking is essentieel voor de bescherming van uw woning tegen invloeden van buitenaf. Als dakdekker kunnen wij de staat van uw dakbedekking controleren. Mocht deze niet meer voldoen aan de eisen, dan zorgen wij voor een vakkundige dakrenovatie.

EPDM dakbedekking

Op het gebied dakbedekking bieden wij u EPDM rubberen bedekking van Prelasti. Dit materiaal is niet nieuw zoals velen denken. Het heeft zich al tientallen jaren bewezen van Siberiƫ tot in de Sahara, extremere omstandigheden kunt u zich niet bedenken.

Voordelen

  • Niet brandgevaarlijk omdat de rubberfolie namelijk verkleeft wordt aan de ondergrond.
  • Een levensduur van meer dan 40 jaar, dit is uitgebreid getest en bewezen, bij traditionele bedekkingen beginnen veelal na ca. 15 jaar de eerste problemen als gevolg van veroudering.
  • Gunstigere prijsstelling van het dak op de langere termijn.
  • De membranen worden uit 1 stuk op maat geleverd, zodat het dak alleen in de fabriek aangebrachte gevulkaniseerde naden bevat.

Neem voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte gerust contact met ons op. Als dakdekker zorgen voor voor een vakkundige aanleg van uw dakbedekking.